Skandisport – Fotball, trening og utstyr

Skandisport handler hovedsakelig om idrett, helse og trim. Vi har en forkjærlighet for fotball, men vi skriver selvfølgelig også om andre treningsformer. Man kan hente ut mange fordeler ved å bedrive forskjellige former for sport. Ikke bare er det bra med litt variasjon, både for kropp og sjel, men variasjonen gir oss også nye perspektiver. Bokseren kan få nye innsikter hvis han driver med dans, fotballspilleren kan variere treningene med å svømme. Ikke bare inkluderer variasjonen at man unngår slitasjeskader, den medfører også at man utvikler seg videre.

Fornuftig treningstøy og utstyr

En viktig del av det å trene inkluderer også å snakke om treningsutstyr så vel som treningsformer. De beste joggeskoene kan hjelpe deg med å unngå slitasjeskader, og de riktige leggbeskytterne kan utgjøre forskjellen mellom et komplisert brudd og et saftig blåmerke. Vi kommer til å se på alt av fotballstøvler, sikkerhetsutstyr og hva som er behagelig og praktisk. Hvilket treningstøy som fungerer best, og til hvilke sportsformer dette tøyet passer, er også viktig.

Det riktige kostholdet er viktig for den som vil holde seg i form

Vi kommer også til å se på kosttilskudd, tips for riktig og sunn mat og forskjellige gode råd for hva man bør spise – før, etter og under trening. Riktig mat betyr som regel ikke kun proteintilskudd. Man kan med sikkerhet oppnå like mye, bare ved å lage den riktige middagen for anledningen. Hvis man samtidig kutter litt ned på det som ikke passer så bra, er man allerede mange skritt fremover. Det finnes ikke et riktig kosthold, det finnes kun et kosthold som passer til anledningen.