Innendørsfotball på vinterstid?

Når man bor i et land hvor det som regel er ganske kaldt og uggent, er det en velsignelse for mange fotballspillere at det finnes store idrettshaller som man kan bedrive hobbyen i.

De beste fotballskoene for innendørs trening

Mange har sikkert lest de mange plakatene som henger i landets treningshaller. De sier som regel at man ikke skal gå på banen om man ikke har det riktige skotøy02_06203225_25c587_2552744aet. Dette er av hensyn til underlaget, slik at man ikke ødelegger det med hull etter knottene, eller sorte striper.

Det finnes selvfølgelig og
så en meget egoistisk motivasjon for å ha den riktige typen sko, nemlig å sikre at man har god bakkekontakt slik at man unngår å skli, dette og skade seg. For halle er som regel flate såler best egnet. Disse bør være gule, eller i alle fall ha en lys farge som ikke smitter over på underlaget. Man bør unngå fotballsko som har for mange bulker eller forhøyninger under sålen. Jo mer gummi man har mot underlaget, jo bedre fotfeste har man når man spiller innendørs. Det neste man bør ta hensyn til er at overflaten på skoen bør være glatt. Man risikerer å miste kontakt med ballen eller ha dårlig ballkontroll om man går på banen med vanlige joggesko, eller andre tøysko.

Brannsår fra innendørs fotballbane

Den som liker å skli litt rundt, har sikkert merket at dette fort blir noe ubehagelig. For den umiddelbare lindringen av brannsår, kan det anbefales at man har med seg et sprutplaster. Dette er en liten sprayboks som man får på apoteket, som inneholder en lakk som man kan lukke såret med. Den egner seg også fremragende på gnagsår. Det frarådes at man bruker slike produkter på åpne sår, siden fibrene fra sprayen kan vokse inne i de groende hudvevet. Finnes det ikke alternativer er det likevel en fremragende måte for å stanse åpne blødninger.