Er utstyr fra Puma et godt valg?

Puma er et av de store navnene innen fotballutstyr. De har pleid et tett samarbeid med mange store fotballstjerner, og har gjennom dette også lært en hel del om hvordan man lager gode sko. De har fulgt med på mesteparten av den moderne fotballens historie, siden selskapets begynnelse i 1924.

Mange fotballproffer har gått med Puma

Mange legender har opp gjennom årene spilt med fotballsko fra Puma. Heriblant finner vi stjerner som Diego Maradona, Lothar Matthäus og Pelè. Hele Pelè-affæren ble forresten rom for en del drama. Dette er en av fotballhistoriens første tilfeller av sponsing i stor skala. Egentlig hadde Adidas og Puma inngått en hemmelig avtale om å holde fingrene unna Pelè, men denne avtalen brøt Puma. Pelè hadde nemlig fått 120 000 dollar for å vise frem sine fine nye Puma-sko under VM i 1970. Pelè stoppet derfor spillet like etter avspark, med en forespørsel om å knyte skolissene. Hele verden stod stille, mPuma_shoesens kameraene zoomet inn på skoen.

Selv om sjansen for at du får $120 000 nok er liten, så er sjansen for at du får en god sko som passer til det du driver med desto større om du velger fotballsko fra Puma. I dag har selskapet leveranseavtaler med Arsenal F.C og med Borussia Dortmund, hvor selskapet levere hele draktsettet. Dette betyr at selskapet kan levere kvalitetsvare fra øverste hylle.

Andre idretter som Puma er involverte i

Puma leverer også sportsutstyr til en del andre sporter. Løpeskoene til Hussain Bolt kommer for eksempel fra Puma. Ellers er selskapet involvert i cricket hvor det sponser flere av de indiske storlagene, i Rugby hvor selskapet blant annet har sponset det irske nasjonallaget og i golf hvor man vanligvis ikke husker navnet til noen uansett. Puma vet hva som fungerer. Man kan stole på at det man kjøper hos dem tåler det meste.