Adidas er god på kvalitet

Man kan knapt gå inn i en sportsforretning uten at man får øye på det kjente merket Adidas. Selskapet leverer utstyr til det meste av idrett, og kvaliteten er det nesten aldri noe å si på. Ved siden av hovednavnet finner man også merkenefor-everyone Reebok, samt Taylormade og Rockport. De forskjellige merkenavnene er et forsøk på å skille ut, og differensiere de forskjellige typene av produkter som selskapet produserer. Rockport er et merke som gis til mer vanskelig skotøy som produseres av gruppen. Taylormade var på sin side et forsøk på å lure golfere til å gå med Adidas, selv om de er for fine til det.

Adidas er bra sportsutstyr til en rimelig penge

Hvis man ser på mer noble merker, så kan det lett hende at man må ut med en del penger. Med tøy fra Adidas inngår man som regel et meget godt kompromiss mellom kvalitet og pris. Vanligvis holder tøyet i flere år, og skoene er slitesterke. Selskapet har lange tradisjoner med å utvikle sportstøy, en erfaring som strekker seg tilbake til 1920-tallet. Alt i alt får man her altså mer enn det man betaler for.

Et vanlig og tett samarbeid med idretten

Adidas har også pleid et aktivt samarbeid med sport og idrett over den tiden selskapet har eksistert. Adidas sitt gjennombrudd som merke kom etter at selskapet utstyrte flere vinnere av de olympiske lekene i 1928, og dette satte igang et tett samarbeid med utvikling av spesialsko som passet til de fleste sportsarter. Derfor er merket også et godt valg for den som ønsker seg gode fotballsko eller joggesko. Her tar man vare på bena sine, man har et produkt som holder, og man kan føle seg sikker på at noe gis tilbake til idretten. Adidas er en viktig bidragsyter til idrettslag og turneringer verden over.